Здача донорської крові

Здача донорської крові: 10 літрів до Дня Святого Валентина. Вже другий рік поспіль ми об'єднуємо свої сили і серця для доброї справи.

14 лютого – це день, коли в атмосфері особливо відчувається тепло, коли з’являється ще один привід зізнатися в любові, коли варто проявити свою любов до рідних і близьких. Особливо приємно дарувати любов тим, хто в ній має потребу!

У цей день ми хочемо продовжити нашу традицію і зізнатися в коханні нашому місту, зібравши з любов’ю 10 літрів крові для фонду Запорізької обласної станції переливання крові. Вже другий рік поспіль ми об’єднуємо свої сили і серця для доброї справи.

Ініціатива, започаткована Клінікою Святого Миколая, об’єднує все більше небайдужих. Співробітники клініки, їх рідні, близькі та друзі з радістю приєдналися до акції. Донорами стали 25 осіб, що дозволить врятувати життя 50-ти людей! Головна мотивація для кожного, хто прийшов в цей день і став донором крові – можливість подарувати комусь щастя і надію на життя! Внесок кожного – неоціненний, і ми раді бути частинкою цієї доброї справи.

Сдача крови ксм

Сподіваємося, ця маленька традиція буде з кожним роком зростати і набувати все більших масштабів. У свою чергу, Клініка Святого Миколая створить для цього максимально комфортні умови і зробить все можливе, щоб донорство в нашому місті процвітало!

Донорство – один із способів висловити свою любов! Буквально 30 хвилин часу здатні врятувати чиєсь життя і подарувати безмежну неоціненну порцію любові, що потребує людина. Для вас 450 мл крові – незначна «втрата», а для когось це ціле життя.

Робіть добро завжди – адже для добрих вчинків не потрібен привід. Здатність до емпатії – властивість, дана людині, так давайте не будемо залишатися в стороні від чужого горя! Сьогодні ви допоможете комусь, а завтра хтось допоможе вам!

У світі так багато способів сказати «люблю», і краще за все робити це благородними вчинками! Тому приєднуйтесь і Ви до цієї чудової традиції – любіть і даруйте людям радість, адже разом куди простіше робити добрі справи!