Майстер-клас з пластичної хірургії

5 грудня в Клініці Святого Миколая пройшов майстер-клас з пластичної хірургії під керівництвом відомого хірурга - Храпача Василя Васильовича

Клініка Святого Миколая – це не тільки центр, де пацієнти можуть отримати кваліфіковану медичну допомогу, а й потужна сучасна платформа для професійного зростання лікарів. Зокрема, клініка оснащена технічною базою, яка дозволяє регулярно вдосконалюватися хірургам з усієї України.

Команда кваліфікованих лікарів-хірургів Клініки Святого Миколая має багаторічний досвід у пластичній хірургії, але, незважаючи на це вони продовжують удосконалювати свої практичні навички.

На базі інноваційної операційної пройшов вже не перший наш майстер клас з пластичної хірургії. Для обміну досвідом і знаннями в Клініку Святого Миколая був запрошений гуру пластичної хірургії, професор і доктор медичних наук – Храпач Василь Васильович.

Мастер-класс Храпач
В рамках майстер-класу були розглянуті тонкощі пластичної хірургії на практичному прикладі 3-х дуже цікавих оперативних втручань! Два з них – симультанні.
  1. Симультанна операція: збільшення грудей + ринопластика
  2. Симультанна операція: підтяжка грудей з імплантами + блефаропластика + абдомінопластика
  3. Підтяжка грудей з установкою імплантатів

Операції на майстер-класі тривали безперервно цілих 12 годин! Всі вони пройшли успішно, а пацієнтки залишилися задоволені отриманими результатами.

Храпач Василь Васильович поділився своїм безцінним досвідом, при цьому був приємно здивований рівнем Клініки Святого Миколая. Лікар зазначив, що йому дуже приємно працювати в такому злагодженому колективі професіоналів, на новітньому обладнанні та в зручних стерильних операційних залах.

Мастер-класс Храпач

Весь колектив Клініки Святого Миколая висловлює величезну вдячність Василю Васильовичу, що він провів цей насичений день разом з нами. Сподіваємося, ця зустріч була не останньою, тому що справжній лікар – це той, який постійно пізнає щось нове і застосовує це в своїй практиці!

Ми готові постійно вдосконалюватися і ділитися отриманими знаннями, практичним досвідом, а все це для Вас – наші пацієнти!