Как самостоятельно распечатать сертификат о вакцинации

Як самостійно роздрукувати сертифікат про вакцинацію від COVID-19

У зв’язку з підвищенням в рази кількості звернень, сімейні лікарі та оператори контакт-центру Клініки Святого Миколая працюють з безпрецедентним перевантаженням. Ви можете допомогти дещо звільнити час сімейних лікарів, щоб вони могли вчасно надати кваліфіковану медичну допомогу більшій кількості декларантів.

Одна з найпоширеніших послуг, по якій звертаються до сімейних лікарів, крім прийомів – це видача сертифікатів про вакцинацію від COVID-19. Однак кожен пацієнт, який отримав обидві дози щеплення, може самостійно сформувати сертифікат про вакцинацію від COVID-19 міжнародного зразка з QR-кодом, який визнається всіма установами в Україні та за кордоном.

Для цього не потрібно встановлення будь-яких додатків в телефоні, згенерований сертифікат ви зможете надати в електронному вигляді або роздрукувати. У відео нижче – детальна покрокова інструкція, як отримати сертифікат вакцинації.

Якщо у вас є потреба в отриманні COVID-19-сертифікату – будь ласка, спробуйте сформувати його самостійно без візиту в Клініку, в зручних для вас умовах, і надайте можливість потрапити до сімейного лікаря тим, хто дійсно зараз потребує цього найбільше.

Покрокова відео-інструкція

Дякуємо за розуміння, переможемо коронавірус разом!